Referenties

Organisaties waar ik opdrachten voor gedaan heb:

raamstijl zwart wit    NSDSK    Magneet

KW zwart wit    logo_ABOVO_400x400-300x300    LOGO'S.HCCC

Intri    Feathery

Enkele referenties van particulieren:

“Zeer tevreden en blij met de new born shoot van onze zoon Boris! Binnen no time heeft Sven een prachtige achtergrond voor de foto’s gecreëerd en door de relaxte manier van werken en het geduld van Sven hebben we super mooie foto’s van Boris! Hartstikke bedankt!” Voor een newborn shoot in Akersloot bij de familie van der Eng.

“Sven heeft een prachtige fotoshoot gemaakt van ons pasgeboren dochter Liz.. We hadden niet stilgestaan bij het feit dat zo’n newborn shoot best intensief is voor zowel de kleine alsook de fotograaf en de ouders. Sven had hierbij alle geduld van de wereld en heeft zodoende prachtige foto’s kunnen maken, ook samen met onze zoon Sem.. Mocht je een newborn, familieportret of wat voor shoot dan ook willen laten uitvoeren, dan zullen wij Kooifotografie zeer zeker aanraden. Prijs kwaliteit is top!! ” voor een newborn shoot in Heerhugowaard, familie Marinus.

“Supergave foto’s! Kwaliteit super en de creatieve foto’s van de New Born shoot met onze James waren erg snel klaar!” Door familie Hollenberg.

“Sven, hartstikke bedankt voor de mooie gezinsfoto die je van ons hebt gemaakt! Mijn ouders vonden de foto zo mooi, dat ze de foto meteen na ontvangst, al een heel mooi plekje hebben gegeven in de woonkamer. We zijn benieuwd naar het volgende resultaat . Je maakt prachtige foto’s! Heel veel succes met je bedrijf!” Familie Franken.

“Bedankt voor de super leuke fotoshoot! Fijn dat je bij ons thuis de foto’s kon nemen zodat onze zoon in zijn eigen omgeving was. Dit werkte super goed. We zijn onwijs blij met het resultaat.” Door Familie Hommes.

“Sven heeft een newborn shoot gemaakt van onze Tobi! En wat zijn we blij met het resultaat. Hij heeft behoorlijk wat geduld en creativiteit getoond om onze man zo mooi op de foto te krijgen. Ondanks dat Tobi in eerste instantie niet wilde slapen (en we maar een extra rondje drinken met Brabants worstenbroodje moesten doen) is het uiteindelijk toch gelukt om hem slapend te krijgen 🙂 Sven beheerst heel veel techniek, waardoor je net die bijzondere dieptes en scherptes naar voren haalt. Hierdoor hebben we stuk voor stuk hele bijzondere, mooie en professionele foto’s mogen ontvangen! We zullen je dan ook zeker met alle plezier aan iedereen aanbevelen!”Familie Koopman.