Home

Welkom op de website van Kooifotografie. Kooifotografie (Sven van der Kooi) is een allround fotograaf uit Alkmaar voor zowel bedrijven als particulieren.

U kunt bij Kooifotografie terecht voor fotografie van new-born fotografie, portretfotografie, bruiloften, fotograferen van evenementen en partijen en voor bedrijfsfotografie. Daarnaast is het mogelijk om foto’s in opdracht te laten maken die als creatie een plek aan de muur verdienen.
Ik gebruik hiervoor graag HDR fotografie waarmee een verrassend en origineel effect wordt bereikt.

De website is een verzameling van mijn werk als fotograaf, waarmee ik u wil laten zien wat ik voor u kan betekenen.
Voorbeelden van mijn werk vindt u terug op de pagina’s portretfotografie, bedrijfsfotografie en vrij werk.
Heeft u specifieke vragen, neem dan contact met mij op via 06-52661706 of door gebruik te maken van het contactformulier.

Wanneer u kiest voor Kooifotografie, kiest u voor mooie scherpe foto’s die op een spontane, leuke en originele manier worden gemaakt. Kooifotografie vindt duidelijkheid van groot belang. Daarom krijgt u voor de genoemde tarieven altijd alle door mij goedgekeurde foto’s, na bewerking, in hoge resolutie geleverd. U hoeft achteraf niet extra te betalen om extra foto’s te kunnen ontvangen. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Uiteraard kunt u bij Kooifotografie uw foto’s laten afdrukken. De tarieven hiervan staan hier.

Foto’s uit mijn vrije werk zijn te verkrijgen op aluminium of canvas. Deze kunt u bestellen via de bestelpagina.

 

 

Alle foto’s van kooifotografie zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen nooit zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar worden gekopieerd, gedeeld of worden gebruikt.

© Kooifotografie Sven van der Kooi Alkmaar 2013-2015