Tarieven

Fotoshoot

Kooifotografie wilt zich graag onderscheiden in zijn fotoshoots. Bij veel fotografen betaalt u een bedrag voor de fotoshoot en krijgt u een bepaald aantal foto’s van de fotoshoot, de overige foto’s en eventuele nabestellingen dienen bij de fotograaf besteld te worden. Ik wil mij graag onderscheiden en duidelijk zijn in mijn tarieven. U krijgt bij afname van de fotoshoot alle door mij goedgekeurde foto’s in hoge resolutie mee op CD/DVD of digitale bestandsoverdracht. U kunt dan zelf bepalen welke foto’s u af wilt laten drukken. Wilt u dat via kooifotografie doen is dat uiteraard altijd mogelijk.

Onderstaande prijzen zijn inclusief:

  • 21% BTW
  • mijn tijd en creativiteit
  • reistijd
  • reiskosten binnen 15km vanaf 1826KN (boven de 15 km reken ik een vergoeding van € 0,35 per km)
  • Professionele uitgebreide nabewerking

De prijzen zijn als volgt:

Fotoshoot
1 of 2 personen voor € 95,00, inclusief alle (door mij goedgekeurde) foto’s via digitale bestandsoverdracht.
3 – 5 personen voor € 125,00, inclusief alle (door mij goedgekeurde) foto’s via digitale bestandsoverdracht.
Voor fotoshoots met meer personen kan ik als indicatie opgeven dat er per 2 personen ongeveer € 25,00 inclusief BTW bij komt.
Een fotoshoot duurt ongeveer 1 uur, uiteindelijk krijgt u ruim 30 foto’s in verschillende bewerkingen.

New-Born fotografie
Het tarief voor new-born fotografie is € 150,00 inclusief 21% BTW, inclusief alle (door mij goedgekeurde) foto’s via digitale bestandsoverdracht. Dit tarief is voor de shoot bij jullie thuis en zal ongeveer twee uur duren. Tijdens de shoot neem ik uitgebreid de tijd voor het fotograferen van jullie baby. Uiteraard zal er tussen het maken van de foto’s tijd genoeg zijn om jullie baby te voeden en te knuffelen.

Bruidsfotografie
Voor Bruidsfotografie gelden pakketprijzen, deze prijzen worden helemaal afgestemd op jullie wensen. In overleg met jullie zal de prijs worden samengesteld aan de hand van de hoeveelheid uren, de locatie en het eventueel maken van een boek. Om toch een richtlijn te geven in de prijzen zijn de pakketten in ieder geval vanaf 3 uur fotograferen.
Bruidsfotografie van 3 uur (bijvoorbeeld alleen de plechtigheden en een korte shoot) € 300,00 inclusief reiskosten binnen 35km vanaf Alkmaar en alle foto’s in hoge resolutie via digitale overdracht.

Bruidsfotografie van 4 uur (bijvoorbeeld de plechtigheden, een shoot en het begin van het feest of receptie) € 400,00 inclusief reiskosten binnen 35km vanaf Alkmaar en alle foto’s in hoge resolutie via digitale overdracht.

Bruidsfotografie van 6 uur (bijvoorbeeld het kleden van de bruid en bruidegom en de plechtigheden of de plechtigheden en de receptie of het feest) € 600,00 inclusief reiskosten binnen 35km vanaf Alkmaar en alle foto’s in hoge resolutie via digitale overdracht.

Voor elk extra uur wordt € 100,00 gerekend. Daarnaast kan ik ook het maken van uw boek verzorgen, de prijzen hiervan zijn op aanvraag omdat er vele mogelijkheden zijn.

Interieurfotografie 
Interieurfotografie is al mogelijk vanaf 150,00 exclusief 21% btw. Aangezien elk project op zichzelf staat maak ik graag een passende offerte op maat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie is mogelijk vanaf 150,00 exclusief 21% btw. Aangezien elke opdracht op zichzelf staat maak ik graag een passende offerte op maat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.