Newbornfotografie

De eerste weken van jullie dochter of zoon. De puurheid, het slapen, de kleine handjes en voetjes.

Deze periode gaat echter sneller voorbij dan u denkt. Hoe mooi is het dan om hiervan een blijvende herinnering te hebben. Een blijvende herinnering in de vorm van foto’s van zeer hoge kwaliteit met behulp van accessoires en een mooie setting, gewoon bij jullie thuis in de voor jullie en de baby vertrouwde omgeving. In een ongedwongen en ontspannen sfeer maak ik dan mooie en sfeervolle foto’s.

Wat zijn de kosten?
Voor maar € 150,00 kom ik bij u op locatie de foto’s maken. Dit bedrag is inclusief reiskosten binnen een straal van 20KM vanaf mijn huisadres. Is de afstand groter dan 15km dan reken ik € 0,35 per KM.

Hoeveel foto’s krijg ik?
U krijgt van mij alle, door mij goedgekeurde, foto’s. Met goedgekeurd bedoel ik de foto’s die scherp en goed belicht zijn. Tijdens een newbornshoot zijn dit er meestal tussen de 25 en 35 stuks.

Alle foto’s zijn inbegrepen, achteraf heeft u dus geen extra kosten voor meer foto’s.

Deze foto’s zijn allemaal individueel en professioneel na bewerkt op belichting, contrast en kleurbalans. Sommige foto’s zet ik om in zwart wit of op verzoek in een vintage achtige nabewerking.

Een newbornshoot cadeau?
Uiteraard kunt u een newbornshoot cadeau doen. Alleen of samen met anderen is dit een geweldig cadeau om te geven. Ik heb mooie cadeaubonnen die u kunt geven. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier of via 06-52661706.

Hoe werkt de newbornshoot?
Nadat we een afspraak hebben gemaakt kom ik bij u thuis. Vooraf geef ik aan welke voorbereidingen jullie kunnen nemen zoals voeding en een badje. Na het kennismaken zal ik de setting opzetten en alle accessoires klaar zetten. Ik werk bij newbornshoots enkel met natuurlijk licht, natuurlijk licht zorgt voor het mooiste beeld en de baby heeft gen last van flitsers.

Veiligheid staat natuurlijk voorop, daarom bespreek ik vooraf uitgebreid hoe ik de foto’s ga maken en welke hulp ik van jullie hierbij nodig heb. Tijdens de newbornshoot neem ik uitgebreid de tijd om de foto’s te maken. Mocht er tussendoor tijd nodig zijn voor voeding of omdat de baby wakker is geworden dan kan dat uiteraard. De newbornshoot duurt gemiddeld 1,5 tot 2,5 uur.

Na de newbornshoot stuur ik binnen twee weken de nabewerkte foto’s in zowel hoge als lage resolutie naar jullie toe. Dit doe ik via digitale overdracht van de bestanden via wetransfer.com.

Kijk op de portfoliopagina voor diverse newborn shoots die ik al gedaan heb.

Op mijn referentiepagina staan diverse reacties van ouders waar ik een newbornshoot heb mogen doen.

Ik ben gevestigd in alkmaar maar kan een newbornshoot verzorgen in Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Bergen, Castricum, Uitgeest, Egmond, Akersloot, Limmen. Maar uiteraard ook daar buiten in bijvoorbeeld Beverwijk, Hoorn, Schagen, Schermer, Purmerend, Amsterdam.