Bedrijfsfotografie

Waarom is bedrijfsfotografie zo belangrijk voor een bedrijf?

Met goede foto’s wordt de bedrijfsidentiteit of het merk versterkt. Goede foto’s geven een meerwaarde aan uw organisatie.
Wanneer u bedrijfsfotografie gebruikt in uw communicatiemiddelen zal de in verhouding kleine investering zich vertalen in meer klanten en uiteindelijk meer omzet.

Mijn werk voor verschillende bedrijven is hier te bekijken

 

Bedrijfsfotografie is al mogelijk vanaf € 125,- ex BTW. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via sven@kooifotografie.nl of via 06-52661706.

Ik geef graag een aantal voorbeelden:

Bedrijfsprocessen/Producten
Foto’s op uw website geven een indruk van uw bedrijf. Wanneer u uw bedrijfsprocessen in beeld brengt kan uw klant zien hoe uw bedrijf het product maakt of de dienst levert. U komt hiermee zelfverzekerd en transparant over. Dit geldt natuurlijk ook voor uw producten. Deze foto’s kunt u gebruiken voor communicatiedoeleinden zoals uw website maar denk ook aan brochures, jaarverslagen en andere reclame uitingen.
U geeft hiermee uw (potentiële) klanten een prima visuele eerste indruk.

Bedrijfsfotografie kooifotografie Alkmaar

Portretfotografie
Portretfotografie van uw werknemers voor bijvoorbeeld het smoelenboek. Hiermee kunnen uw klanten zien met wie ze schriftelijk of telefonisch contact hebben. Maar ook voor commerciële uitingen kunnen goede zakelijke portretten van belang zijn.

Bedrijfsfotografie Alkmaar

Foto van de ingang
Een goede foto van de ingang van uw bedrijf, hoe vaak bent u op zoek geweest naar de ingang van een bedrijf of kantoor?
Op elke website staat wel een afbeelding van Google Maps waar het bedrijf zich bevindt, maar een foto van de ingang van het bedrijf wordt er vaak niet bijgeplaatst. Dit maakt het vinden van uw bedrijf een stuk makkelijker voor uw (potentiële) klanten.

Bestickering
Kwalitatief goede foto’s kunt u in groot formaat laten afdrukken en bijvoorbeeld plakken op grote raampartijen of wanden.
Supermarkten of vastgoed beheerders maken hier al vaak gebruik van. In samenwerking met een bestikkerings bedrijf kan Kooifotografie dat voor u verzorgen.

Decoratie
Foto’s voor aan de muur in uw bedrijf? Dit kunnen artistieke foto’s zijn van de processen van uw bedrijf of van de producten van het bedrijf.
Voor uw medewerkers is dit mooi, zij zijn waarschijnlijk trots op het bedrijf en haar producten, hoe mooi is het dan dat er speciale foto’s in het bedrijf hangen. Ook voor uw klanten of andere bezoekers is het fijn om mooie foto’s van uw bedrijf te kunnen bekijken terwijl ze wachten op hun afspraak.

Een andere mogelijkheid is om een ruimte in uw bedrijf op te fleuren met een foto van bijvoorbeeld de omgeving waar uw bedrijf zich in bevindt, een voorbeeld ziet u hieronder.

Bedrijfsfotografie Alkmaar

Evenementen
Uiteraard zijn er dan nog de evenementen zoals bedrijfsfeesten, beurzen en recepties. Een goede registratie daarvan is vaak wenselijk en u hoeft niet een medewerker te vragen. Uw medewerker kan dan ook genieten van het evenement. Kwalitatief goede foto’s kunt u gebruiken voor communicatiedoeleinden en ook persberichten.

Bedrijfsfotografie Alkmaar