Portretfotografie

Debby Website-29    
Portretfotografie
           New-Born fotografie    Bruiloftfotografie

Foto’s van uw kinderen zijn een genot om naar te kijken. Het is echter nog mooier wanneer uw kinderen ouder zijn geworden. Een foto van uw kind is een blijvende herinnering van een moment wat vaak heel snel voorbij gaat. Wanneer u uw foto’s laat maken door Kooifotografie zorgt u voor deze mooie blijvende herinnering!

Bij new-born fotografie geldt dit nog veel meer. De periode waarin een new-born shoot wordt gemaakt is binnen 1-3 weken na de geboorte. In deze periode is de puurheid, de manier waarop de baby ligt te slapen, de kleine handjes en voetjes het mooist. Echter is deze tijd voorbij voordat u het weet. Hoe mooi is het dan dat u van deze korte periode een mooie blijvende herinnering heeft in de vorm van pure, scherpe en unieke foto’s.

Voor portretfotografie bent u bij Kooifotografie aan het goede adres. Kooifotografie maakt foto’s in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Bij voorkeur kom ik bij u thuis de foto’s maken. Uw kind voelt zich daar vaak het meest op zijn gemak. Doordat ik het liefst werk met natuurlijk licht is het maken van foto’s bij u thuis gemakkelijk te doen. Ik neem verschillende achtergronden mee die snel en eenvoudig zijn op te stellen.

Klik op bovenstaande foto’s om onze foto’s van portret-, new-born- of bruidsfotografie te bekijken.