Geen categorie

Bedrijfsfotografie Alkmaar

  • date
  • 21 december 2014

Kortgeleden werd ik gevraagd of ik op zeer korte termijn (binnen twee dagen) foto’s kon maken voor Het Customer Care Center. De foto’s hadden zij nodig voor een evenement voor de wat oudere werkzoekenden in de regio Alkmaar waar Het Customer Care Center bij aanwezig was om zich als werkgever te laten zien.

De opdracht was om de diversiteit van de medewerkers die in het Callcenter werken  te laten zien en daarnaast de eigenschappen van het bedrijf zoals de trainingsmogelijkheden, persoonlijke aandacht en flexibele werktijden.

Ik was in de mogelijkheid om op korte termijn de foto’s te kunnen maken en na een interessante en leuke middag heb ik de foto’s ruim op tijd kunnen afleveren zodat ze de foto’s tijdens het evenement hebben kunnen gebruiken.

Hier onder staan een drietal foto’s die ik heb gemaakt, meer foto’s zijn terug te vinden op de pagina bedrijfsfotografie.

Wil je ook foto’s laten maken voor je bedrijf of onderneming? Neem dan vrijblijvend contact op via 06-52661706 of via het contactformulier.

 

HCCC LR--2 HCCC LR-6985 HCCC LR-7039

 

 

Leave a reply

Fields marked with * are required