Portret

Familie foto shoot uit Alkmaar op locatie in Heiloo

  • date
  • 26 mei 2014

Zaterdag 17 mei was een stralende dag. Heerlijk weer voor een fotoshoot op locatie in het Heilooërbos.

Cathy heeft enkele weken daarvoor contact met mij opgenomen om een fotoshoot te doen van haar familie als cadeau voor de verjaardag van haar moeder.
We hadden om 10 uur ‘s-ochtends afgesproken zodat we niet in het volle zonlicht foto’s foto’s moesten maken.De familie bestond uit twee jonge gezinnetjes, van Cathy en van haar broer, en hun ouders.

We hebben bijna een uur foto’s gemaakt. Uiteraard een foto van de hele familie maar daarnaast ook foto’s van de gezinnetjes, de mannen, de vrouwen, de kinderen samen en als laatste nog een foto van de ouders alleen en met de kleinkinderen.

Het is heerlijk om op deze manier foto’s te kunnen maken, mooi weer, lekker buiten, kinderen die ondertussen lekker kunnen spelen en niet onbelangrijk, een hele gezellige familie. Hieronder een paar voorbeeld foto’s die we gemaakt hebben, de rest kan je vinden op de pagina portret.

Portret foto kinderen op locatie Alkmaar en Heiloo Portret foto Familie op locatie Alkmaar en Heiloo Portret foto Familie op locatie Alkmaar en Heiloo

Leave a reply

Fields marked with * are required