Geen categorie

Gezinsfoto op locatie Heerhugowaard – Alkmaar

  • date
  • 22 maart 2014

Ik werd gebeld door Bianca met de vraag of ik een gezinsfoto wilde maken voor het feest van haar moeder. Haar moeder werd 60 en ze wilde al heel lang een foto van Bianca haar gezin.

Uiteraard wilde ik dat graag doen en ben ik op zondag naar Heerhugowaard gereden om daar de gezinsfoto te maken. Na alles opgezet te hebben kon ik vrij snel de foto maken zoals ik en Bianca de foto wilde hebben. Djenna en Damian luisterde heel goed, hierdoor was de foto snel gemaakt. Dit is de foto geworden:

Familieportret 1

Naast de gezinsfoto had ik het idee aangebracht om een foto te maken van alleen de gezichten van het gezin. Dit idee vonden Bianca en Mark zo mooi dat ze deze foto wel wilde geven aan de ouders van Mark.

De foto bestaat uit 4 losse foto’s van ieder lid van het gezin. De foto’s heb ik gemaakt met een zwarte achtergrond en 1 flitser met een paraplu recht tegenover het gezicht van het gezinslid. Alle 4 de foto’s heb ik op elkaar geplakt in Photoshop om zo dit resultaat te krijgen.

Dit is de foto geworden, de afdruk kwam op 40×60 cm erg goed tot zijn recht, maar op Canvas zou deze foto ook erg mooi zijn geworden.

Familieportret op locatie gemaakt in ALkmaar en Heerhugowaard.

Familieportret op locatie gemaakt in Alkmaar en Heerhugowaard.

Leave a reply

Fields marked with * are required