Interieur

Interieur fotografie voor Intri

  • date
  • 29 mei 2015

Intri Lute LR-5-2

Sinds kort werk ik samen met Intri B.V. een interieur ontwerper uit Akersloot. Ik mag voor Intri de opgeleverde projecten vastleggen zodat zij deze kunnen gebruiken voor de website, reclamemateriaal, portfolio en nieuwsbrieven.

Enige tijd geleden mocht ik van drie recent door Intri opgeleverde projecten foto’s maken.

Balie MCA Orthodontie
Het eerste project was de nieuwe werkbalie van de afdeling orthodontie in het MCA in Alkmaar. De balie, het bureau en de kasten zijn hoogglans wit wat goed past bij een ziekenhuis. Bij dit soort fotografie is het wel uitkijken voor reflecties. Toch wil je ook niet alle reflectie wegnemen om zo te laten zien dat het om een hoogglans afwerking gaat.

Intri MCA LR-8642 Intri MCA LR- Intri MCA LR-9-3

Balie Slaapkenner Lute
Het tweede project was de nieuwe balie met bureaus voor Slaapkenner Lute in Limmen. Ook hier is balie van hoogglans gemaakt met een ledstrip er in verwerkt waar de kleur van kan worden aangepast.

Intri Lute LR-5-2 Intri Lute LR- Intri Lute LR-80

Keuken te Koedijk
Het laatste project was een op maat gemaakt keuken in een woning in Koedijk.

Intri Keuken Koedijk LR-83 Intri Keuken Koedijk LR- Intri Keuken Koedijk LR-8866

 

Meer interieurfoto’s staan op de pagina interieurfotografie. Wil je meer mooie projecten zien van Intri B.V. kijk dan op hun website.

Wellicht kan ik voor jou bedrijf ook iets betekenen op het gebied van interieur, bedrijfs of portretfotografie, neem dan geheel vrijblijvend contact met op via 06-52661706 of via het contactformulier.

Leave a reply

Fields marked with * are required