Interieur

Interieurfotografie Alkmaar – Limmen

  • date
  • 25 november 2014

Vorige week mocht ik een nieuw project van Intri B.V., een Design Interieur ontwerper en bouwer fotograferen.
Dit project bestond uit een bovenverdieping van twee slaapkamers en een inloopkast.

Het doel van de foto’s was om een goed beeld te geven van het opgeleverde project waardoor de foto’s gebruikt kunnen worden voor nieuwsbrieven, website en social-media.

Intri B.V. heeft mij gevraagd om dit project te fotograferen. Intri B.V. maakte in het verleden wel is zelf de foto’s van de opgeleverde projecten. Zij herkende dat foto’s gemaakt door een professionele fotograaf toch net een betere weergave gaven van de mooie interieurontwerpen.

Een goede belichting, juiste kleur en wit balans, rechte lijnen en details zijn hier voorbeelden van. Daarnaast is Intri er net als ik van overtuigd dat je vooral moet doen waar je goed in bent. In dit geval is het dan ook goed om foto’s te laten maken door een interieurfotograaf die daar in gespecialiseerd is.

Hieronder staan een drie tal foto’s van het project. De andere foto’s staan op de pagina interieurfotografie.

Wil je meer mooie projecten zien kijk dan op de website van Intri B.V. Design interieur voor prachtige op maat gemaakte projecten.

Intri - Interieur boven etage LR Website-2 Intri - Interieur boven etage LR Website-9 Intri - Interieur boven etage LR Website-14

1 Comment on Interieurfotografie Alkmaar – Limmen

Leave a reply

Fields marked with * are required