New-Born

New-born shoot cadeau op locatie in Limmen

  • date
  • 14 april 2014

Een new-born shoot cadeau krijgen bij de geboorte van je zoon of dochter is voor de ouders natuurlijk geweldig. De new-born shoot uitvoeren is voor de fotograaf waarschijnlijk net zo mooi, helemaal wanneer het kleine kanjertje het zo fantastisch doet.

New born Limmen  Newborn met broer

Gelukkig was ik in deze situatie de fotograaf en mocht ik bij de gezellige Fanny en Edwin de foto’s komen maken van Liv. Op zaterdag ochtend ben ik naar Limmen gereden om de foto’s van Liv te maken. Na een kopje koffie zijn we begonnen met het maken van een foto van de nieuwe gezinssituatie, met zijn vieren op de foto! Aansluitend heb ik nog een paar foto’s gemaakt van de trotse broer Duncan met zijn kleine zusje.

Fanny is daarna Liv nog een flesje gaan geven en ondertussen heb ik alles klaar gezet voor de shoot van de slapende Liv. Liv deed het fantastisch waardoor we veel verschillende foto’s hebben kunnen maken waarin Liv in allerlei poses in diverse accessoires ligt.

Volgens Fanny is een new-born shoot cadeau krijgen het leukste wat er is! Meer new-born foto’s van deze shoot en andere shoots staan hier op de New-Born pagina. Wil je ook een newbornshoot van Kooifotografie cadeau willen geven? Neem dan contact met me op via 06-52661706 of via het contactformulier.

Leave a reply

Fields marked with * are required