Geen categorie

Newborn shoot Alkmaar

  • date
  • 2 mei 2015

Laatst werd ik gebeld of ik op zeer korte termijn nog een new-born shoot wilde doen. Dan is het toch wel fijn dat ik erg flexibel kan zijn in mijn tijd en daardoor ook deze klant van dienst kan zijn. Drie dagen later mocht ik de prachtige Sophie op de foto zetten.

Bij aankomst bij de ouders van Sophie thuis heb ik rustig aan alles opgezet en klaar gemaakt. Daarna duurde het even voor Sophe echt wilde gaan slapen maar ze deed het fantastisch. We hebben alle tijd genomen om Sophie op de foto te zetten met diverse props. Uiteraard is er bij een fotoshoot ook gelegenheid om als gezin op de foto te gaan, dit hebben we dan ook gedaan. Voorafgaande aan de fotoshoot vraag ik ook altijd aan de ouders of ze nog een bepaalde foto ergens gezien hebben die ze ook graag willen laten maken. Dit was bij de ouders van Sophie ook het geval. Hieronder staan een drietal foto’s van de schattige Sophie, wil je meer foto’s zien van Sophie of van andere newborn shoots kijk dan op de pagina met newborn foto’s.

Wil je ook een newborn shoot van jullie kanjer, ik maak de foto’s bij jullie thuis op locatie, wel zo fijn voor de baby en de ouders.
Je kan daarvoor vrijblijvend contact met me opnemen via het contactformulier of via 06-52661706

Newborn shoot Alkmaar Newborn shoot Alkmaar Newborn shoot Alkmaar

Leave a reply

Fields marked with * are required