Urbex

Powerplant Blue

  • date
  • 3 oktober 2016

Urbex tripje naar een verlaten energiecentrale.

Deze verlaten Energiecentrale staat ergens in België.

De reis begon vroeg, vooraf natuurlijk al de nodige informatie verzameld. Er werd gesproken over de aanwezigheid van bewegingssensoren. Zou dat de reden zijn dat er weinig recente foto’s waren te zien?

Na een lange reis kwamen we aan bij de locatie. Even rondlopen en zoeken naar de beste ingang. Via de achterkant, het dak, een gat in een raam en via een kabelgoot naar beneden waren we eindelijk binnen.

Na een kleine drie kwartier werden we gestoord door een dichtslaande deur. We hebben dekking gezocht in de controle ruimte. De beveiliger liep eerst vlak langs ons zonder dat hij ons zag.

Even later kwam hij toch de controle ruimte binnen en waren we gesnapt. Vriendelijk blijven is dan het verstandigst. We werden vriendelijk verzocht het terrein te verlaten. Uiteraard moesten we de foto’s wissen . Ik heb snel twee (oude) foto’s geselecteerd en laten zien dat ik ze wiste. Daarna snel mijn camera opgeborgen om de vriendelijke beveiliger af te bluffen. Gelukt!

Al met al een spannend slot van het bezoek van deze mooie locatie. Blijkbaar zijn er dus nog steeds bewegingssensoren aanwezig ;).

Helaas maar een aantal foto’s kunnen maken.

Bekijk hier de foto’s!

Leave a reply

Fields marked with * are required