Urbex

Urbex Garage W – vervallen schuur met oude Volvo oldtimers en Berini brommer

  • date
  • 11 februari 2014

Afgelopen weekend was het weer zo ver, een urbex tripje naar een vervallen schuur. We wisten dat er oude auto’s in deze schuur zouden staan, maar dan is nog altijd de vraag wat voor auto’s en hoe oud…

Toen we aankwamen waren we gelijk onder de indruk, een hele oude vervallen schuur, die met stempels omhoog werd gehouden. In de schuur stonden drie hele oude Volvo’s uit de jaren 70. Één was al helemaal kaal maar twee waren nog redelijk intact. De deuren konden open en de stoelen en stuur zaten er nog in.
Het is toch ongelofelijk dat er zo veel geheimen verborgen zijn op oude vervallen plekken.

Dit is precies wat mij zo trekt aan Urban Exploring, het ontdekken van goed bewaarde geheimen waar je normaal gesproken nooit achter zou komen.

Nadat we rustig rond hadden gekeken werden de statieven uitgeschoven en de camera’s ingesteld. Doordat het zo krap was heb ik vooral detail foto’s genomen van het interieur van de auto’s. Er stond ook nog een hele oude brommer, een Berini. Ik heb nog nooit van het merk gehoord maar via deze link kwam ik er achter dat het om een historisch Nederlands merk gaat.

Naast de vervallen schuur stond nog een aanbouw met nog een aantal oude auto’s. Helaas stond deze zo vol en lekte het dak zo erg dat ik hier geen goede foto’s heb kunnen maken.

Al met al was dit weer een zeer geslaagd tripje met een aantal zeer geslaagde foto’s. De foto’s staan in de galerij Urban Exploring.

Het is voor mij een vast ritueel geworden om op een Urbex locatie een zelfportret te maken op een manier die bij de locatie hoort.
Deze foto is het resultaat geworden, binnenkort zal ik hier uitleggen hoe ik te werk ben gegaan om deze foto te maken.

Rijden oude volvo

Bedankt voor het lezen van dit blogbericht!

Groet, Sven!

Leave a reply

Fields marked with * are required